Wat wil jij vertellen met jouw pikante outfit?

Met de juiste samenstelling zorg je ervoor dat jouw boodschap overkomt bij iedereen die deze zou moeten begrijpen. Ook hij of zij die lichaamstaal maar moeilijk snapt!

Je wilt er immers wel zeker van zijn dat jullie op communicatief niveau op dezelfde golflengte zitten, je lief en jij. En zo niet, dan zorg je daar wel voor met behulp van jouw erotische garderobe. Komt de boodschap dan nog niet aan, tja, dan zal je wederhelft aan een bijscholingscursus moeten geloven. En waar die precies uit bestaat mag je helemaal zelf bepalen…

Zover zal het echter niet komen, zolang jouw vlam ook maar de geringste interesse heeft op fysiek en intiem gebied. Nu is het aan jou om van jezelf een cadeautje te maken. En de verpakking dient er aantrekkelijker en aanlokkelijker uit te zien dan jouw partner of jij voor mogelijk hielden…

Om dat voor elkaar te krijgen heb je een beetje verstand nodig van waar jouw significant other opgewonden van wordt en van wat jij zelf comfortabel vindt. Dus laat jouw zoektocht hier beginnen!

Lak & Leder

Opvallen en verleiden. Dat zijn jouw hoofddoelen, uiteraard. En hoe gaat dat je nou beter lukken dan door lak en leder te dragen? Kies voor organisch leer of een synthetisch materiaal met dezelfde voordelen maar zonder de nadelen. Jullie hoeven je niet eens in de gedisciplineerde maar spannende wereld van BDSM te bevinden om voor dergelijke outfits te kiezen. Zolang jullie je er maar fijn in voelen, toch?

Met de meest spraakmakende korsetten, jurken, handschoenen en halsbanden perfectioneer jij je verschijning tot in de puntjes. Of ga voor een kinky catsuit die je hele lichaam bedekt! Doorzichtige exemplaren van een dunnere stof bestaan ook, maar die geven direct al heel veel weg. Wat is het gewenste effect dat jouw stoeipakje op je partner dient te hebben?

Bodystocking

Hier hadden we het al over. Dit is de doorzichtige versie van een catsuit, die in ieder geval je bovenlichaam en je benen zal bedekken. Maar ondertussen bevat dit pikante kledingstuk ook strategische openingen en daarmee easy access voor je partner. Zo hoef je het niet eens uit te doen zodra de temperatuur naar een toppunt dreigt te gaan stijgen! Een bodystocking is in vele kleuren en modellen verkrijgbaar en naast grotendeels transparant ook op andere plekken open. Weet je nog dat we zeiden dat je hiermee al wel meteen heel veel weggeeft? Dan snap je nu wat we daarmee bedoelen.

Lingerie

Om jouw liefste volledig te overrompelen kies je natuurlijk voor de meest sexy lingerie waar jij maar aan kunt komen. Naast de beste set die perfect bij – en om – je past, heb je de volledige vrijheid om je onmetelijke fantasie op je erotische outfit los te laten. Je favoriete kleuren, modellen, materialen en de uitstraling die je hiermee bewerkstelligt weten je partner compleet omver te blazen. Iedere keer weer…

Geef een reactie