The times, they are a-changin’

Fotolijst

Dat wel, maar de herinnering is natuurlijk blijvend. Zeker wanneer die vereeuwigd is in een prachtige foto, illustratie of schilderij waarmee jouw interieur gesierd wordt!

Maar dat plaatje staat uiteraard niet op zichzelf. Het liefste heb je er natuurlijk een schitterend kader omheen, zodat je een dierbaar moment letterlijk én figuurlijk in kunt lijsten. Hang deze vervolgens op of zet hem neer, afhankelijk van het frame dat je kiest en de plek die je jouw foto wilt geven. Door het kader wordt de aandacht direct naar de afbeelding getrokken en kan iedereen zich eraan vergapen. Het geeft bovendien weer hoe belangrijk de centraal gestelde afbeelding voor jou is en dat mag iedereen weten.

Er zijn vele verschillende manieren om zo’n memento vorm te geven. Of zelfs meerdere bij elkaar. En hoe zit dat wanneer een foto plaats moet maken voor een andere? Bovendien, is de afbeelding niet te groot of te klein voor een lijst? Lees verder om daar achter te komen en de juiste lijst te kiezen.

Lijst op maat

Waarom zou jij je favoriete afbeelding bij moeten snijden wanneer die volgens jou al perfect is? Nee, die lijst past zich maar lekker aan! Is een fotolijst van 50×70 cm bijvoorbeeld perfect voor jouw plaatje, dan kies je daarvoor. Hoort die twee centimeter breder of smaller te zijn? Dan kies je voor vakkundig maatwerk. De meeste betrouwbare zaken bieden je deze optie wel. En dat niet alleen in je favoriete vorm of kleur! Nee, ook qua materiaal heb jij het voor het zeggen. Een fotolijst van hout, kunststof of metaal? Daar draait een professional zijn of haar hand niet voor om. Kortom, jouw fotolijst komt er precies zo uit te zien als jij wilt.

Collage

In een druk en gelukkig leven stapelen de memorabele momenten zich in een rap tempo op. En het liefste zou je die allemaal een centrale plek in jouw huiskamer willen geven, maar dat is natuurlijk niet mogelijk. Of toch wel? Ja, uiteraard, anders begonnen we er niet over. Kies in dat geval namelijk voor een collagelijst, zodat je een heleboel kleinere foto’s bij elkaar kunt voegen in één aantrekkelijk kader. Dat maakt het kiezen van welke afbeelding je ophangt ook een stuk gemakkelijker. Net als inwisselen.

Wissellijst

Nu we het toch daarover hebben, ook enkele foto’s kunnen op de meest gemakkelijke manier plaatsmaken voor een ander. Daar zijn speciale wissellijsten voor ontwikkeld. Misschien is die ene herinnering toch niet zo mooi meer of heeft een andere een hogere prioriteit gekregen. Of wil je dezelfde foto, maar dan een paar jaar later genomen, ophangen op de plek van de oude. Voor dergelijke en soortgelijke situaties heb je uiteraard een wissellijst nodig. Het zit in de naam!

Geef een reactie